Op Bezoek Bij: Capri Hartrevalidatie

3132

Mobile Doctors is op bezoek geweest bij Capri Hartrevalidatie in Rotterdam. Capri is gestart met het Living Lab, dit is een onderdeel van het tweejarig project E-health voor Capri Hartrevalidatie.

Het Living Lab is bedoeld om zorgverleners op een heel praktische manier te laten experimenteren met e-health toepassingen die aansluiten bij het hartrevalidatieprogramma. Onderzoek naar de implementatie van e-health leert dat de acceptatie van zorgverleners én het ontwikkelen van internetvaardigheden belangrijke voorwaarden zijn om e-health werkend te krijgen in de dagelijkse zorgpraktijk.

Medio 2014 heeft een groep van 6 fysiotherapeuten, diëtisten en maatschappelijk werkers de opdracht gekregen om onder begeleiding van projectleiders e-health toepassingen te selecteren en daar 4 maanden mee aan de slag te gaan; zelf, met collega’s en met enkele patiënten.

Voor meer informatie:
http://www.caprihr.nl/
Facebook & Twitter