Zorgverleners leggen hart en ziel in hun werk om mensen beter te maken. Heeft dit te maken met passie voor het vak of komt hier meer bij kijken? Mobile Doctors komt geregeld namen van zorgprofessionals tegen die wel erg toepasselijk zijn voor het beroep dat diegene uitoefent. Wij hebben een aantal leuke voorbeelden voor je op een rij gezet.

1. J.W.G Silvertand

Tandarts Silvertand is werkzaam in een tandartsenpraktijk in Gennep. Met zo’n achternaam kan je natuurlijk ook niet anders dan de tandenwereld in gaan.

2. W.B. Kraak

Voor mensen met een pijnlijke rug of nek kan ‘kraken’ erg verlichtend werken. Meneer kraak, een fysiotherapeut uit Gorinchem, weet hier alles van.

3. J. Arts

Arts is hoofd Ziekenhuisapotheek Antonius Ziekenhuis Sneek en Emmeloord. Mobile Doctors twijfelt niet aan zijn werkzaamheden, want met deze achternaam moeten mensen je wel serieus nemen.

4. M. Hartmann

Deze cardioloog is werkzaam bij het Thorax Centrum Twente. Het hart is het belangrijkste orgaan dat we hebben en dat weet meneer Hartmann maar al te goed.

5. Drs. Herm van Tits

Dokter Tits is werkzaam als plastisch chirurg. Inspireerde zijn achternaam hem voor dit vakgebied?

6. T.A. Griep

Deze huisarts weet vast alles over de griep, dus voor klachten kan je bij hem terecht bij Medisch Centrum Oost in Gorinchem.

7. I.C. Notting

Wij denken dat haar ouders niet hadden verwacht dat hun dochter oogarts zou worden, want Mobile Doctors hoopt dat ze alles goed ziet. Deze gespecialiseerde arts is werkzaam in het Leids Universitair Medisch Centrum.

8. C. Baal

Heb je een baaldag? Deze psycholoog helpt je om je weer helemaal goed te voelen.

9. M.E.S Sprengers

Dokter Sprengers werkt als radioloog op de poli neurochirurgie van het AMC. Wisten de ouders van mevrouw M.E.S. vroeger al dat ze de zorg in zou gaan?

10. Beenhakker

Beenhakker is leverancier van mobiliteits- en revalidatiehulpmiddelen. Mobile Doctors hoopt dat deze organisatie onze benen heel houdt.

Weten jullie nog een zorgverlener die wij aan dit rijtje toe kunnen voegen? Laat het ons weten! #MobileDoctorsNL