Op Bezoek Bij: INTERU_PSY

2924

Mobile Doctors is laatst langsgegaan bij Frederike Manders voor een In De Praktijk. Zij is de oprichter van INTERU_PSY, een epilepsie-applicatie. Onlangs schreef zij al een artikel over het ontstaan van de app en de Dutch Design Week. Vandaag is in de video meer te zien over INTERU_PSY.

Wereldwijd zijn er ongeveer 80 miljoen mensen met epilepsie. Frederike Manders is hier één van. Voor de omgeving van iemand met epilepsie is het soms lastig om een voorstelling te maken van wat er in het hoofd van epilepsiepatiënt afspeelt. Met dat idee is de INTERU_PSY applicatie ontwikkeld. Hiermee hoopt zij meer begrip en internationaal bewustzijn voor epilepsie te creëren.

Zie ook:

De Dutch Design Week was de vuurdoop
Epilepsie ervaren met Virtual Reality tijdens Dutch Design Week
90 Sec News: INTERU_PSY, Talk Bart Timmers en SkinVision