Mobile Doctors gaat geregeld op bezoek bij zorgvernieuwers om een video-item op te nemen. Deze week komt er een nieuwe In de Praktijk online met Frederike Manders, oprichter van INTERU_PSY. In deze video’s kijken we mee met de werkzaamheden van zorgvernieuwers en gaan we in gesprek over de innovatie. Vandaag blikken we terug op een aantal video-items.

1. In De Praktijk: H&M de nieuwe grote speler in gezondheid?

Kleding vervult een vanzelfsprekende rol in ons leven en is daardoor een enorm krachtig medium. Kleding geeft vrijheid en warmte, maar biedt ook een platform voor het monitoren van onze gezondheid. Designer Pauline van Dongen combineert technologie en mode in haar atelier en is van mening dat de kracht van kleding wordt onderschat. Lees verder.

2. In De Praktijk: IJsfontein

Mobile Doctors ging langs bij IJsfontein om verslag te leggen over hun bezigheden. IJsfontein ontwikkelt games om al spelend te leren, vanuit de overtuiging dat mensen van nature nieuwsgierig en intrinsiek gemotiveerd zijn om zichzelf te ontwikkelen. Lees verder.

3. In De Praktijk: Coolminds

Coolminds staat voor online oplossingen die voor gebruikers en klanten écht iets betekenen. Coolminds heeft een platform ontwikkeld wat online therapieën biedt voor de behandeling van uiteenlopende fobieën door middel van virtual reality exposure therapie. Lees verder.

4. In De Praktijk: Capri Hartrevalidatie

Mobile Doctors is op bezoek geweest bij Capri Hartrevalidatie in Rotterdam. Capri is gestart met het Living Lab, dit is een onderdeel van het tweejarig project E-health voor Capri Hartrevalidatie. Lees verder.

Moet Mobile Doctors ook eens bij jou langskomen voor een In De Praktijk? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

1 REACTIE