Op Bezoek Bij: Workshop mHealth FHI

1731

Op maandag 23 november organiseerde FHI, Nederlandse brancheorganisatie voor Medische Technologie, een Workshop mHealth in Leusden. Mobile Doctors was gevraagd om tijdens de workshop een Digital Health Masterclass te geven. Uiteraard deden wij dit niet alleen. Dit deden wij in samenwerking met Assuring Medical Apps van Deloitte en Digital Health startup LeQuest.

Tijdens deze workshop vertelde Richard Faas van Mobile Doctors over trends en ontwikkelingen in de zorg. Welke veranderingen vinden er momenteel plaats en wat kunnen we over 20 jaar verwachten? Hoe ga je als organisatie om met nieuwe exponentiële technologieën? Op een interactieve manier werd de rol van eHealth en mHealth belicht. Ook vertelde Founder van LeQuest, Hicham Shatou, met passie over medische technologie voor zorgprofessionals en verzorgde Rob Peters van Deloitte een live demonstratie over de werkwijze van hackers. Hierbij stond centraal wat je moet doen om je privacy te waarborgen. Deze dag is door Mobile Doctors natuurijk weer op beeld vastgelegd.