Op Bezoek Bij: De hoogtepunten van Mobile Doctors

2007

Mobile Doctors heeft het afgelopen jaar ontzettend veel inspirerende zorgvernieuwers ontmoet en deel mogen nemen aan gave evenementen. Het einde van 2015 is in zicht en dit betekent dat 2016 alweer voor de deur staat. Een mooi moment om even terug te blikken op het afgelopen jaar. Vandaag publiceren wij een video-item met een paar van onze hoogtepunten, zodat ook jij weet wat Mobile Doctors het afgelopen jaar allemaal heeft meegemaakt.

In 2015 is er veel gebeurd voor Mobile Doctors. We zijn bijvoorbeeld partner geworden van verschillende congressen en programma’s, organiseerden de eerste Health app meetup bij Apple en ondersteunden verschillende Digital Health startups. Begin dit jaar organiseerden wij de eerste Mobile Doctors Live en dit was een groot succes. Zelfs zo’n groot succes dat we 4 december een tweede Mobile Doctors Live organiseerden als opening bij de jaarlijkse landelijke AIOS upgrade voor de specialist van de toekomst. Binnen een halfuur was onze hashtag #mdlive trending topic in heel Nederland.

Ook heeft Mobile Doctors het afgelopen jaar weer nieuwe innovaties ontdekt en gestimuleerd. Mede hierdoor zijn we in contact gekomen met nieuwe zorgvernieuwers. In 2015 heeft Mobile Doctors veel van deze zorgvernieuwers mogen verwelkomen als contributor. Op deze manier proberen wij zorgvernieuwers een podium te bieden en aan elkaar te verbinden om samen een succesverhaal tot stand te brengen. Weten jullie het verhaal omtrent Skip a Beat nog? Dit is het bewijs dat we samen de kwaliteit van de zorg kunnen verbeteren.

Mobile Doctors is heel erg trots op alles wat we tot nu toe hebben mogen meemaken. Voor 2016 staat er natuurlijk alweer veel op de planning, maar voor nu blikken we nog even terug op een aantal hoogtepunten van 2015.

 

1 REACTIE