Op Bezoek Bij: Brightfish

2684

Betere zorg is afhankelijk van de beslissingen die artsen en verpleegkundigen maken op dagelijkse basis. Beslissingen waarvoor de juiste informatie nodig is, altijd en overal beschikbaar. 

Brightfish is een mobiele oplossing voor de arts, verpleegkundige of patiënt. Het toont de medische informatie uit alle bestaande systemen in één geïntegreerde en intuïtieve app. Naast het inzien van het dossier, kunnen arts en verpleegkundige Brightfish óók gebruiken voor verslaglegging. Alle informatie wordt eveneens teruggeschreven naar de originele bronsystemen. Het zorgproces kan zo meer data verzamelen zonder daarbij extra tijd kwijt te zijn.

De patiënt krijgt thuis veilig toegang tot (een beperkte versie van) zijn dossier via de patiënten app van Brightfish. Via deze app kan hij daarnaast ook PROMs (Quality of Life vragenlijsten) beantwoorden die direct beschikbaar worden gesteld voor de behandelaar. Hierdoor raakt de patiënt beter betrokken bij zijn of haar behandeltraject en krijgt de behandelaar een gedetailleerder inzicht in de effecten van zijn/haar behandeling.

Klik hier voor meer informatie over Brightfish.

 

brightfish2