Om het voor Life Science & Health ondernemers, wetenschappers en zorgorganisaties beter mogelijk te maken elkaar te vinden, samen verder te groeien, te innoveren en zorginnovaties te testen, wordt op donderdag 23 februari aanstaande de Life Sciences & Health Hub gelanceerd in Rotterdam.

De Hub is een initiatief van het Erasmus MC, Erasmus Centre for Entrepreneurship (ECE, onderdeel van het Erasmus MC), het Life Sciences & Health Consortium Rotterdam en de gemeente Rotterdam. Inmiddels hebben al meer dan 400 mensen zich aangemeld om bij de lancering te zijn!

Maarten Struijvenberg, wethouder Werkgelegenheid en Economie gemeente Rotterdam: “Als gemeente zijn we heel blij met de lancering van de Hub: de Life Sciences & Health sector is een grote werkgever in de stad en ook één van de belangrijkste economische sectoren voor Rotterdam. De Life Sciences & Health Hub draagt bij aan de innovatie en ontwikkeling in de Rotterdamse gezondheidszorg en de medische wetenschap. Ik vind het geweldig dat ondernemers, wetenschappers én Rotterdammers hier samen kunnen komen om van elkaar te leren en elkaar te helpen.”

Datum: donderdag 23 februari 2017
Locatie: Rotterdam Science Tower, 9e verdieping.
Programma

  • 09.30 – 11.00 – Lancering Life Sciences & Health Hub. Met onder andere Prof. dr. Hans Jeekel over Muziek als Medicijn, dr. Louwen over de Crispr-Cas9 methode en Robert Barnhoorn van Spark over de impact van design op zorg.
  • 11.00 – 12.30 – Masterclasses uit het Hub-netwerk, Check je health tijdens het Health event, Huiskamer van de Toekomst

Het volledige programma, het aanbod aan masterclasses en de gastenlijst is te vinden op de eventwebsite.