EVENT: Health Meets Virtual & Augmented Reality

622

Op dinsdag 28 november organiseert U Create een event in samenwerking met Ordina. Virtual Reality en Augmented Reality zijn technieken om de werkelijkheid op heel nieuwe manieren in beeld te brengen. Zo kunnen perspectieven worden gekozen die eerder onmogelijk waren of kan de werkelijkheid met beelden en informatie worden verrijkt. Ook in zorg en welzijn is de potentie van deze technologieën groot. Naast tal van creatieve toepassingen, kan met VR en AR de kwaliteit en toegankelijkheid van zorg worden verbeterd.

“De nieuwe realiteit voor leren en presteren”

Ordina laat zien hoe zij met VR leren overtuigender, sneller en persoonlijker maakt en met AR kennis en ervaring naar de praktijk brengt. Sprekende voorbeelden van onder andere de Koninklijke Marine en ’s HeerenLoo laten zien hoe je met VR en AR je medewerkers met kennis en informatie ondersteunt in hun dagelijkse werkzaamheden. Ontdek samen met UCreate wat de kracht is van deze technologieën voor de cure en care. Want VR en AR zijn de nieuwe realiteit voor leren en presteren.

Het evenement vindt van 14:00-17:30 plaats in Jaarbeurs Innovation Mile (JIM) in Utrecht.

Voor meer informatie en registratie: klik hier