VLOG #3 – Exponential Medicine: AI & nieuwste innovaties bij Philips

419

Studentpreneur Bram de Vries doet verslag van zijn belevenissen in the States door middel van vlogs! Bekijk zijn derde vlog wat gaat over AI & nieuwste innovaties bij Philips.

De wereld om ons heen verandert in een razendsnel tempo door nieuwe innovatieve technieken. E- en m-health, ‘Lean’ organiseren: het wordt steeds vanzelfsprekender en vormt nog maar het begin. Voor de zorg zijn deze ontwikkelingen van grote invloed. Om ook in de toekomst verzekerd te zijn van kwalitatief goede en betaalbare zorg zijn innovaties van groot belang. VvAA wil de innovatie in de zorg versnellen en brengt daarvoor een 25-tal mensen bij elkaar die impact hebben en het verschil kunnen maken. Jaarlijks vertrekt er een groep richting Exponential Medicine in Amerika waar innovators en organisaties op biomedisch en technologisch gebied je meenemen in de wereld van mobile health, 3D-printing, robotisering en meer. Mobile Doctors houdt je o.a. op de hoogte door middel van blogs & vlogs.

Zie ook:
VLOG #2 – Exponential Medicine day 1: Kaiser Permanente
– VLOG #1 – Exponential Medicine: Intro
Exponential Medicine: ‘Het WAUW gevoel’
Exponential Medicine: “De patiënt wordt volop in het proces betrokken”
Exponential medicine: Kwaliteit van diagnose verbeteren door artificial intelligence & machine learning
Vijf Vragen Aan: ‘Exponential Medicine: Ik kijk uit naar het ontmoeten van gelijkgestemden’