Meld je aan voor de tweede Health~Holland Meet~Up! Na een succesvolle eerste Health~Holland Meet~Up, waar zorgprofessionals en innovatieve startups met elkaar in verbinding zijn gebracht, organiseert Mobile Doctors in samenwerking met Health~Holland opnieuw een Meet~Up. Wij willen je van harte uitnodigen voor een bijzondere bijeenkomst rondom het thema Service & Bereikbaarheid op dinsdag 23 januari, tijdens de e-healthweek 2018. Voor deze editie zijn wij op zoek zijn naar tien zorgprofessionals en startups/mkb’s/innovatieve organisaties.

Tijdens de Meet~Up bijeenkomst brengen wij verschillende partijen die de ambitie hebben op innovatieve wijze de zorg te verbeteren in contact met zorgprofessionals. Waar de vorige Meet~Up een medische board vijf innovatieve startups “beoordeelden”, gaan we nu op zoek naar innovatieve bedrijven waar zorgprofessionals behoefte aan hebben. Met twee nieuwe e-health consultants aan boord bij VvAA zetten we ons dit jaar in voor de implementatie van e-health bij zorgprofessionals. Waar eerder kennis delen en inspireren de grootste rol was van Mobile Doctors, gaat het écht implementeren van eHealth daadwerkelijk de follow-up worden.

E-healthweek 2018

Het ministerie van VWS en ECP | Platform voor de InformatieSamenleving organiseren van 20 t/m 26 januari 2018 voor de tweede keer de eHealthweek: een campagne voor het vergroten van kennis en vaardigheden op het gebied van digitale ondersteuning in de zorg. Zij willen door heel Nederland zoveel mogelijk mensen met eHealth in contact brengen en hen de mogelijkheden laten ervaren.

Kennissessie implementatie eHealth

De Meet~Up zal starten met een kennissessie waarin zorgprofessionals een handreiking krijgen hoe zij toepassingen op het gebied van service en bereikbaarheid kunnen implementeren. Hans Ossebaard, o.a. werkzaam als adviseur Innovatie & e-Health voor Zorginstituut Nederland en geaffilieerd met het Center for eHealth Research van de Universiteit Twente, zal de 10 zorgprofessionals meenemen in de wereld van eHealth. Tijdens het tweede gedeelte van de middag zullen de zorgprofessionals kennismaken met de startups.

Let’s build tomorrow’s healthcare together!

Ben jij een zorgprofessional die stappen wilt zetten op het gebied van e-health, maar weet je niet waar je terecht kan en wat de mogelijkheden allemaal zijn? Heb jij/werk jij bij een innovatieve startup/mkb/organisatie en wil jij jouw oplossingen delen met een groep gemotiveerde zorgprofessionals? Wij brengen je graag met hen in contact!

Wanneer: Dinsdag 23 januari van 14:00 uur tot ongeveer 19:00 uur.
Waar: VvAA ’t Hart, Orteliuslaan 750, Utrecht.
Aanmelden: Wil jij hierbij zijn of heb je een collega die geïnteresseerd is? Stuur dan voor 20 januari een mailtje met daarin jouw gegevens (naam, beroep en organisatie, e-mail, telefoonnummer en motivatie) naar redactie@mobiledoctors.nl. Wij laten z.s.m. weten of je bij de selectie zit, waarna je meer informatie zult ontvangen over de Meet~Up.

Lees hier meer over de vorige editie op 7 juli 2017.