Tijdens de eHealth Week organiseert Mobile Doctors in samenwerking met Health~Holland een nieuwe Health~Holland Meet~Up ÉN kennissessie implementatie eHealth!

Naast de bekende Meet Up is er ook een extra onderdeel aan het programma toegevoegd namelijk een kennissessie implementatie eHealth. Tijdens de Meet~Up bijeenkomst brengen wij verschillende partijen die de ambitie hebben op innovatieve wijze de zorg te verbeteren in contact met zorgprofessionals en studenten. Waar de vorige Meet~Up een medische board vijf innovatieve startups “beoordeelden”, gaan we nu op zoek naar innovatieve bedrijven waar (toekomstige) zorgprofessionals behoefte aan hebben. Met twee nieuwe e-health consultants aan boord bij VvAA zetten we ons dit jaar in voor de implementatie van e-health bij zorgprofessionals. Waar eerder kennis delen en inspireren de grootste rol was van Mobile Doctors, gaat het écht implementeren van eHealth daadwerkelijk de follow-up worden.

eHealthweek 2018
Het ministerie van VWS en ECP | Platform voor de InformatieSamenleving organiseren van 20 t/m 26 januari 2018 voor de tweede keer de eHealthweek: een campagne voor het vergroten van kennis en vaardigheden op het gebied van digitale ondersteuning in de zorg. Zij willen door heel Nederland zoveel mogelijk mensen met eHealth in contact brengen en hen de mogelijkheden laten ervaren.

Kennissessie implementatie eHealth
De Meet~Up zal starten met een kennissessie waarin de deelnemers een handreiking krijgen hoe zij toepassingen op het gebied van service en bereikbaarheid kunnen implementeren. Hans Ossebaard, o.a. werkzaam als adviseur Innovatie & e-Health voor Zorginstituut Nederland en geaffilieerd met het Center for eHealth Research van de Universiteit Twente, neemt de deelnemers mee in de wereld van eHealth. Tijdens het tweede gedeelte van de middag zullen de zorgprofessionals en studenten kennismaken met de startups.

Wanneer: Dinsdag 23 januari van 14:00 uur – ongeveer 19:00 uur.
Waar: VvAA ’t Hart, Orteliuslaan 750 te Utrecht
Kosten: gratis
Aanmelden: Wil jij hierbij zijn of heb je een collega die geïnteresseerd is? Stuur dan een mailtje met daarin jouw gegevens (naam, beroep en organisatie, e-mail, telefoonnummer en motivatie) naar redactie@mobiledoctors.nl. Wij laten z.s.m. weten of je bij de selectie zit, waarna je meer informatie zult ontvangen over de Meet~Up.