EVENT: Dutch Hacking Health

550

Heb jij een innovatief idee of brandende wens op het gebied van gezondheidszorg? Het Dutch Hacking Health-weekend biedt jou het podium om dat idee werkelijkheid te laten worden!

In het weekend van 20 – 22 april zal de Dutch Hacking Health plaatsvinden in vijf steden: Utrecht, Groningen, Leiden, Nijmegen en Maastricht. Tijdens Dutch Hacking Health worden technologie, ontwerp, ondernemerschap, gezondheidszorg en patiënten samengebracht. In dit weekend zullen meer dan 400 deelnemers in 5 verschillende steden samenwerken aan human-centered oplossingen voor problemen in de gezondheidszorg.

Hacking Health

Hacking Health is een wereldwijde organisatie met als missie: innovatie en digitale technologieontwikkeling in de gezondheidszorg te verbeteren en te versnellen. Bij Hacking Health, een concept voor zorghackathons, werken naast de gebruikelijke deelnemers zoals ontwerpers en programmeurs ook patiënten en zorg professionals in een team. Hierdoor ontstaan realistische en mensgerichte oplossingen voor de uitdagingen in de zorg.

Wie?

Patienten, gezondheids- en zorgprofessionals, creatievelingen, programmeurs en ondernemers worden aangemoedigd om deel te nemen. Zowel als student of als professional. Deze groepen worden uitgenodigd om hun idee te presenteren en een team te vormen of om een ander team te helpen ideeën om te zetten in concrete oplossingen.

Voor meer informatie en registratie: klik hier