Wil jij alles te weten komen over de laatste digitale ontwikkelingen voor de zorg? Ben jij zorgprofessional, student, ICT´er, manager of directeur bij een zorginstelling? Kom dan 17 t/m 19 april 2018 naar Zorg & ICT! Naast ruim 180 exposanten vind je op de beursvloer ook theaters waar sprekers je op de hoogte brengen van actuele onderwerpen zoals GDPR, digitale transformatie en cybersecurity in de zorg. Ook kun je een bezoek brengen aan een van de volgende programmaonderdelen:

Zorg & ICT studentenprogramma

Speciaal voor studenten vindt dit jaar het Werken in de Zorg & ICT studentenprogramma plaats tijdens Zorg & ICT op 18 en 19 april. Wil jij alles te weten komen over de laatste digitale ontwikkelingen voor de zorg? Ben jij student (MBO, HBO en WO) en wil jij je oriënteren op een baan in de ICT in de zorg? Breng dan een bezoek aan het onderdeel Werken in de Zorg & ICT studentenprogramma.

Tijdens het programma zal je kennis maken met verschillende bedrijven en sprekers, die je zullen meenemen in de wereld van werken in de zorg en ICT. Tijdens de Beursroute loop je langs verschillende grote bedrijven: Google, PinkRoccade, Iqmessenger, Chipsoft, Siemens Healthcare en Conview Care. Na de Beursroute is er de mogelijkheid om een interessant gesprek voort te zetten tijdens de netwerkborrel.

Computable Future Lab

Zorginstellingen en jonge, opkomende bedrijven demonstreren in deze zorginnovatiezone zij-aan-zij hoe er vanuit verschillende invalshoeken en disciplines hard gewerkt wordt aan oplossingen die ons aller zorg beter, sneller, efficiënter en gebruiksvriendelijker maken.

Zorginstellingen die aanwezig zijn, zijn onder andere AMC, Vivantes, Maasstad Ziekenhuis, ArgosZorggroep, Evean, Brabantzorg en Prinses MC. Ook zullen er allerlei startups aanwezig zijn om te laten zien welke innovaties zij ontwikkelen voor de zorg. Denk aan: Open Health Hub, Synappz, Medical Navigator, The Surgical Company NL en MECK Health.

‘My Circle of Life’-stand Computable Future Lab

Gezond opgroeien, gebalanceerd leven, gelukkig oud worden en waardig sterven. Het is wat we allemaal willen en allemaal zouden moeten kunnen. Maar dat betekent wel dat we zorg en welzijn beter moeten vormgeven met elkaar. My Circle of Life 2018 brengt een jaar lang de expertise van dokters & designers bij elkaar. De dokter die alles weet van het verlenen van de juiste zorg en de designer die alles weet van het vertalen van die zorg naar een product of dienst waar jij zelf iets mee kan. We noemen dat Future Health Design.

Op het Computable Future Lab zie je bij deze stand oplossingen voor elke levensfase die zijn gemaakt door ontwerpbureaus, samen met zorgorganisaties en die daardoor ook goed worden gebruikt.