In navolging van de nationale e-healthweek vindt op vrijdag 22 juni de jaarlijks terugkerende ICT&health World Conference plaats in het World Forum in Den Haag. De conferentie verwelkomt zo’n 2000 deelnemers uit binnen- en buitenland en richt zich op innovatie in de zorg.

Tijdens de conferentie belichten diverse sprekers in hun keynotes de praktische eHealth ontwikkelingen op zorggebied. Er zal worden teruggeblikt op de e-healthweek van januari 2018 en alle behaalde resultaten van zorgorganisaties, overheden en andere partijen zullen tegen het licht worden gehouden. Een reeks aan specialisten biedt via 32 inhoudelijke breakout sessies nieuwe inzichten in en antwoorden op prangende vragen. Zo helpen zullen zorgorganisaties verder op weg worden geholpen om het gat tussen innoveren en implementatie te dichten.

Internationale Zorginnovatie HUB

De conferentie is tevens de kick-off waarmee Nederland zich positioneert als een mondiaal centrum van zorgtechnologie en innovatie. Internationale professionals krijgen de unieke kans om kennis en ervaringen te delen, te netwerken en te leren van de Nederlandse zorg en haar professionals. Aansluitend zullen zij onderzoeken welke innovaties en partijen voor hen interessant zijn.

Gaststad Den Haag

Voor de organisatie van de conferentie is ICT&health een partnership aangegaan met gemeente Den Haag. Tom Xhofleer, founder ICT&health: “Den Haag werkt actief aan het verbinden en samenbrengen van partijen omtrent zorginnovatie en opschaling en kijkt daarbij over de eigen stadsgrenzen heen. Onze gedeelde ambitie, de mooie faciliteiten in het World Forum en de internationale uitstraling van Den Haag als stad van Vrede, Recht en Veiligheid maken het de perfecte locatie voor de conferentie”.

Doelgroep

De conferentie wordt wederom ingericht en bezocht door o.a. overheden, bestuurders, wetenschappers, medisch specialisten, zorgprofessionals, patiënten, innovatieleiders, universiteiten, startups, scale-ups en bedrijven uit alle sectoren van de gezondheidszorg en het sociale ondernemerschap.

Voor meer informatie en aanmelding: klik hier.