Het grootste Blockchain-evenement in Europa komt dit jaar op 27-28 juni naar de RAI Amsterdam: Blockchain Expo Europe 2018. Meer dan 8000 toegewijde blockchain-industriebezoekers uit belangrijke industrieën komen bijeen om meer te weten te komen over toonaangevende merken die geavanceerde blockchain-technologieën omarmen en ontwikkelen.

De Blockchain Expo Europe gaat door middel van keynotes, interactieve paneldiscussies en oplossingsgerichte casestudies in op de verschillende sectoren die het meest verstoord zullen worden door deze nieuwe technologie waaronder financiële diensten, verzekeringen, energie en natuurlijk de gezondheidszorg.

Sprekers

Tijdens het evenement zullen er uiteenlopende sprekers zijn. Zo zullen onder andere Dermot O’Gorman (CEO van het World Wide Fund for Nature), Niek van Rens (Hoofd Innovatie bij ABN AMRO Bank) en Arnaud Le Hors (Senior Technical Staff Member Web and Blockchain Open Technologies van IBM). Bekijk hier het overzicht van alle sprekers.

Programma

Wat kun je verwachten van het evenement? Senior level-sprekers die case studies en ervaringen delen, verschillende conferenties die diverse thema’s rondom het blockchain-spectrum beslaan en toegewijde netwerkmogelijkheden. Ook zullen de nieuwste technologieën en innovaties gepresenteerd worden op de speciale blockchain-tentoonstelling.

Voor meer informatie: klik hier