Elk jaar reiken V&VN (Verpleegkundigen & Verzorgenden Nederland) en VZI (Verpleegkundige en Zorginformatica) de landelijke eHealth scriptieprijs uit. Ben je HBO- of WO-student en gaat je afstudeerscriptie over eHealth? Dan kun je je nu aanmelden voor de eHealth scriptieprijs 2018 en maak je kans op €1000!

Tussen 19 juni en 31 augustus kan je op de website je afstudeerscriptie indienen. Eind september worden de vijf genomineerden bekend gemaakt. Na een publieksverkiezing in oktober volgt in november de officiële prijsuitreiking. De uiteindelijke winnaar wordt bepaald door de ranking van de jury in combinatie met de publieksverkiezing.

Juryleden

De jury bestaat uit 8 juryleden, waaronder Inge Valstar, coördinator Zorg voor Innoveren en Programmasecretaris Create Health bij ZonMw, en Johan Krijgsman, coördinerend specialistisch inspecteur eHealth en Inspectie voor de Gezondheidszorg. Ook Irene van Duyvendijk, adviseur Zorg & ICT bij Nictiz en Nicole Janmaat, docent Hogeschool Windesheim en V&VN platform Opleiders, zijn juryleden.

Winnaar eHealth scriptieprijs 2017

De winnaar van de eHealth scriptieprijs 2017 is Jeffrey Vos. Hij heeft voor zijn scriptie een onderzoek gedaan naar de werking van virtual reality technologie op de pijnbeleving van kinderen met brandwonden tijdens verbandwisselingen. Benieuwd? Na het winnen van de prijs heeft Mobile Doctors hem geïnterviewd. Lees het interview met Jeffrey hier.

Meer informatie

Voor meer informatie over de eHealth scriptieprijs 2018 kun je terecht op de website van V&VN: klik hier.