Een festival dat volledig in het teken staat van e-health. Waar je kunt ontmoeten, ervaren, oplossingen krijgen én vinden voor jouw e-healthproblemen. Waar je geïnspireerd, gemotiveerd en verbonden wordt. Samen zetten wij koers naar een nieuwe regio met ‘e-health voor iedereen’! Kom jij dit ook ervaren op 30 oktober 2018 in Leiden?

Het festival is voor iedereen: voor patiënten, zorgverleners, zorgmanagers, zorgbestuurders, zorgondernemers, regionale samenwerkingsorganisaties, gemeenten, opleiders, studenten en de overheid.

Programma

Het programma gaat uit van inspiratie, dialoog en verbinding. Het is een interactief festival waar veel beweging in zit. Daarom zal er beperkt plenair gezonden worden en stelt de organisatie de ruimte dynamisch op met aandachtstrekkers in alle hoeken van de zaal, een beursvloer en een (rond) podium voor de dagvoorzitter, plenaire themasprekers en de pitches. Hiernaast is er de mogelijkheid om e-health zelf te ervaren en om te testen hoe vitaal je nu eigenlijk zelf bent.

Sprekers

Het doel van het festival is om door middel van drie thema’s met plenaire themasprekers en verschillende zowel persoonlijke- als commerciële pitches te inspireren, te verbinden, te enthousiasmeren en te realiseren. Het gaat hierbij niet alleen om het geven van oplossingen, maar ook om het inzoomen op eventuele problemen waar jullie als deelnemers in de dagelijkse praktijk mee te maken krijgen. Denk hierbij aan implementatie, opschaling, arbeidsmarktproblematiek, vitaliteit onder werknemers en werkgevers en door de veelheid aan e-healthoplossingen door de bomen het bos niet meer kunnen zien.

Voor meer informatie: klik hier