Gemeente Rotterdam, Rotterdam Partners, InnovationQuarter, Erasmus MC, de Rotterdam eHealth Agenda en Venture Café Rotterdam werken samen om in november een aantrekkelijk programma voor “Life Sciences & Health 010” te bieden. De hele maand november gaat over alles wat Rotterdam te bieden heeft op het gebied van Life Sciences & Health.

In Rotterdam zijn meer dan 100 Life Sciences & Health bedrijven en (zorg)organisaties gevestigd. Daarmee hebben zij in totaal een marktaandeel van 10% in Nederland en is het één van de meest toonaangevende Life Sciences & Health netwerken van heel Nederland.

Programma

Op verschillende locaties in de stad zullen verschillende Life Sciences & Health themagebeurtenissen plaatsvinden. In grote lijnen ziet het programma in november 2018 ‘Life Sciences & Gezondheid 010’ er als volgt uit:

1 november: Life Science Investment Climate & Startup Ecosystem
8 november: Innovation & Academics
15 november: e-Health
22 november: dialoog met de gezondheidszorg
29 november: MedTech, AI, Space Design & Healthcare

Meer informatie

Bezoek de website van Life Sciences & Health 010.