De huidige snelheid van technologische vooruitgang boezemt veel mensen angst in. We zijn het punt voorbij waarop een individu – hoe intelligent ook – dit allemaal kan bevatten. Toch is er geen reden tot paniek. Op woensdag 16 januari organiseert de VvAA Business School de masterclass ‘Waarde van innovatief ontwikkelen’ in Slot Zeist.

Alle ingrediënten om te transformeren naar een gebalanceerde duurzame wereld zijn er. Vertrouw niemand die dit wel pretendeert. Eén ding weten we echter zeker: technologie ontwikkelt zich in steeds hoger tempo en zal nog veel meer radicale verandering teweegbrengen in onze manier van werken, produceren, zaken doen, reizen, consumeren, ouder worden, jong blijven, leven… Is het niet hier in het westen, dan wel in China, zoals we reeds zien gebeuren. Omarmen in plaats van weerstand bieden is de enige optie en zal ons uiteindelijk verder brengen als samenleving.

Bjorn Stoltie

Bjorn Stoltie gelooft dat innovatie ontstaat op de grensgebieden tussen expertises. Hij begon zijn carrière als designer en ontwikkelde zich vanuit een fascinatie voor innovatie tot digitaal strateeg. Creativiteit ziet hij daarbij als essentieel element om alle nieuwe mogelijkheden die ontstaan vanuit technologie, van waarde te maken voor mensen. Namens IN10 werkt Bjorn voor klanten in verschillende sectoren zoals Philadelphia, Monuta, Bovag, Eindhoven Airport en The Greenery.

Doelgroep

De masterclasses van VvAA Business School staan open voor alumni, huidige deelnemers aan onze opleidingen én alle andere zorgprofessionals die geïnteresseerd zijn in ontwikkelingen binnen de zorgmarkt.

Meer informatie

Voor meer informatie of aanmelden: klik hier