Welke coole, interessante en inspirerende evenementen staan er allemaal op de planning in januari? Mobile Doctors heeft een selectie voor je gemaakt. Waar zien wij jou?

16 januari 2019 – VvAA Masterclass – Waarde van innovatief ontwikkelen

De huidige snelheid van technologische vooruitgang boezemt veel mensen angst in. We zijn het punt voorbij waarop een individu – hoe intelligent ook – dit allemaal kan bevatten. Toch is er geen reden tot paniek. Op woensdag 16 januari organiseert de VvAA Business School de masterclass ‘Waarde van innovatief ontwikkelen’ in Slot Zeist.

Kosten: 95 euro Meer informatie: klik hier

17 januari 2019 – 4th Health-RI conference

De 4e Health-RI-conferentie vindt op donderdag 17 januari 2019 plaats in Utrecht.

Het programma zal zich richten op de toekomst van gezondheid en geneeskunde en de vereiste en ondersteunende rol van wetenschap zodat innovaties rond ‘grote’ complexe gegevens een vitaal functionerende en gezonde samenleving mogelijk kunnen maken. Vorig jaar trok de conferentie zo’n 350 deelnemers. Ook de vierde editie belooft weer een interessante dag te worden met keynotes, lezingen en demo’s.
Kosten: 99 euro & 49 euro voor MSc en PhD Meer informatie: klik hier

21-26 januari 2019 – e-healthweek 2019

Met digitale ondersteuning in de zorg (eHealth) krijgen mensen makkelijker toegang tot zorg en meer inzicht in hun gezondheid. Denk aan beeldbellen met uw zorgverlener, online uw recept vernieuwen, sporten met een trainings-app of tijdens een zwangerschap thuis de ontwikkeling van uw baby volgen, terwijl de gynaecoloog realtime meekijkt vanuit het ziekenhuis. Toch weten veel Nederlanders nog niet voldoende wat eHealth voor hen kan betekenen. Daarom organiseren ECP | Platform voor de InformatieSamenleving en een aantal hoofdpartners van 21 t/m 26 januari 2019 voor de derde keer de e-healthweek.

Kosten: verschillend per event Meer informatie: klik hier

30-31 januari 2019 – 3D Medical Printing Conference & Expo

3D-printen wordt steeds meer geïmplementeerd in medische beroepen, van chirurgen tot apothekers en van tandartsen tot biomedische ingenieurs. Verschillende toepassingen van de technologie genereren nu al inkomsten als levensvatbare medische bedrijven, zoals tandheelkundige toepassingen, prothesen en hoortoestellen. Tijdens dit event op 30-31 januari in Maastricht kun je van alles te weten komen over 3D-printen in de medische wereld. Het programma van het event bestaat uit een tweedaagse conferentie, expo, Lab Tour bij het MERLN Institute for Technology-Inspired Regenerative Medicine en een netwerkdiner.

Kosten: 65-625 euro Meer informatie: klik hier