3D-printen wordt steeds meer geïmplementeerd in medische beroepen, van chirurgen tot apothekers en van tandartsen tot biomedische ingenieurs. Verschillende toepassingen van de technologie genereren nu al inkomsten als levensvatbare medische bedrijven, zoals tandheelkundige toepassingen, prothesen en hoortoestellen. 

Tijdens dit event op 30-31 januari in Maastricht kun je van alles te weten komen over 3D-printen in de medische wereld. Het programma van het event bestaat uit een tweedaagse conferentie, expo, Lab Tour bij het MERLN Institute for Technology-Inspired Regenerative Medicine en een netwerkdiner.

Doelgroep

Het event is bedoeld voor een brede doelgroep, namelijk: medische professionals, tandartsen, bioengineers, biomedische ingenieurs, klinische gegevenswetenschappers, medische VR-ontwerpers farmaceutische, biofarmaceutische en biotech-professionals, compliance Officers, apothekers, laboratoriumpersoneel, consultants, leveranciers 3D-printing, productie, quality Assurance, chirurgen etc.

Programma

Het programma is verdeeld over twee dagen, 30 en 31 januari. Op 30 januari zullen de volgende onderwerpen aan bod komen: 3D Bio Printing, 3D Dental Printing, 3D Dental Scanning / Software, 3D (Bio)Materials en wettelijke en regelgevingskwesties met betrekking tot 3D Medical printing applications. Op 31 januari zullen andere onderwerpen centraal staan: 3D Medtech Printing, 3D Medicine & Pharmaceutics Printing, 3D Food (Medical) Printing, 3D Medical Scanning / Software, 3D Medical Workflow & Planning Tools, Medical Imaging Computing, Virtual Reality / Augmented Reality.

Meer informatie

Bezoek voor meer informatie de officiële website van het event: klik hier.