De 4e Health-RI Conference wordt georganiseerd op donderdag 17 januari 2019 in Utrecht. Het programma zal zich richten op de toekomst van gezondheid en geneeskunde en de vereiste ondersteunende rol van wetenschap en onderzoeksinfrastructuur. Innovaties rond ‘grote’ complexe gegevens kunnen een vitaal functionerende en gezonde samenleving mogelijk maken.

Vorig jaar trok de conferentie zo’n 350 deelnemers. Ook de vierde editie belooft weer een interessante dag te worden met keynotes, lezingen en demo’s. Ook zal er ruimte zijn om collega’s uit de academische wereld, gezondheidszorg, industrie en financieringsorganisaties te ontmoeten.

Programma

Wetenschappelijke presentaties van nationale en internationale experts zullen vier thema’s verkennen: voorspelling, preventie, personalisatie en participatie (P4). P4-medicijn vertaalt baanbrekend wetenschappelijk onderzoek naar betere gezondheid. Het maakt gebruik van de kracht van biobanken, cohorten, systeemgeneesmiddelen en big data die gedurende de levensduur van gezonde burgers en patiënten zijn verzameld.

Sprekers

Tijdens deze vierde editie zullen veel verschillende sprekers aanwezig zijn. Denk aan: Lucien Engelen (Radboudumc – REshape Center), Rinse Weersma (Rijksuniversiteit Groningen), Chantal Kemner (UMCU), Wiesje van der Flier (Amsterdam UMC), Irene van Langen (UMCG), Xander Verbeek (IKNL), etc.

Meer informatie

Bezoek voor meer informatie de website van het event: klik hier.