Welke coole, interessante en inspirerende evenementen staan er allemaal op de planning in februari? Mobile Doctors heeft een selectie voor je gemaakt. Waar zien wij jou?

6 februari 2019 – VvAA Masterclass E-health

E-health informatie- en communicatietechnologie in de zorg omvat diverse technieken, projecten, services en systemen die op afstand werkzaam zijn. E-Health kan personeelsdruk verminderen en kosten besparen. En door verzameling van informatie over de zorgconsument kan er sneller en gerichter gewerkt worden. Op woensdag 6 februari 2019 organiseert VvAA Business School daarom de masterclass E-Health in Slot Zeist.

Kosten: euro Meer informatie: klik hier

14 februari 2019 – TechMed Workshop Series (5/6) Verification and validation

Tijdens deze Engelstalige workshop leer je hoe je verificatie en validatie kunt toepassen om jouw medische product CE te keuren. Door middel van verificatie en validatie toon je aan dat jouw product en productie proces voldoen aan de gestelde eisen en geschikt zijn voor het  beoogde gebruik. Ook worden de volgende begrippen uitgelegd en toegepast: Installatie Kwalificatie (IQ), Operatie Kwalificatie (OQ) en Performance Kwalificatie (PQ).

Kosten: gratis Meer informatie: klik hier

14 februari 2019 – Innovation for Health 2019

Innovation for Health is het belangrijkste evenement voor sleutelfiguren in Health & Life Sciences in Nederland en België. Het biedt een unieke kans om toonaangevende innovators te ontmoeten, te leren over de nieuwste trends en geavanceerde innovaties te presenteren. De conferentie brengt topsprekers op het podium, toont high impact-innovaties, belicht best practices en demonstreert inspirerende ontwikkelingen in de gezondheidszorg. Meer dan 800 mensen van over de hele wereld komen hier samen om bestaande contacten te versterken en hun netwerken uit te breiden en om gezamenlijk vorm te geven aan de toekomst van de gezondheidszorg.

Kosten: 90-325 euro Meer informatie: klik hier

15 februari 2019 – Netwerk Ontbijt Zorg Innovatie in Rotterdam

Gaan robots de mens vervangen in de zorg? Nemen ze taken van ons over en zijn we daar blij mee of zijn we juist bang om ons werk en onze authenticiteit te verliezen? Hebben we straks geen menselijke arts meer aan ons bed, maar een algoritme? Kom op donderdag 15 februari naar het Netwerk Ontbijt Zorg Innovatie in Life Sciences & Health Hub Rotterdam Science Tower!

Kosten: gratis Meer informatie: klik hier