Innovation for Health is het belangrijkste evenement voor sleutelfiguren in Health & Life Sciences in Nederland en België. Het biedt een unieke kans om toonaangevende innovators te ontmoeten, te leren over de nieuwste trends en geavanceerde innovaties te presenteren. Het event vindt plaats op donderdag 14 februari 2019 in het WTC Rotterdam.

De conferentie brengt topsprekers op het podium, toont high impact-innovaties, belicht best practices en demonstreert inspirerende ontwikkelingen in de gezondheidszorg. Meer dan 800 mensen van over de hele wereld komen hier samen om bestaande contacten te versterken, hun netwerken uit te breiden en om gezamenlijk vorm te geven aan de toekomst van de gezondheidszorg.

Programma

Het programma bestaat uit verschillende keynotes, sessies en panel discussies. Ook is er de mogelijkheid om kennis te maken met andere bezoekers tijdens de netwerkborrel.

Ook opnieuw onderdeel van het programma is de startup pitch contest. Tien startende bedrijven die een zorginnovatie ontwikkelen, krijgen de kans om hun bedrijf en innovatie te pitchen voor belangrijke spelers en beslissers in de sector Health & Life sciences
Sprekers

Tijdens het programma Innovation for Health 2019 zullen veel verschillende sprekers aanwezig zijn. Denk aan: Mark van Houdenhoven (Sint Maartenskliniek), Ruben Kok (Dutch Techcentre for Life Sciences), Joke Boonstra (Erasmus MC), Wietske Vrijland (Maasstadziekenhuis) en Hans Schikan (Health~Holland). Bekijk het overzicht van alle sprekers op de website van het event.

Meer informatie

Voor meer informatie over het event en aanmelden: klik hier.