SXSW / South by South West is een jaarlijks terugkerend muziek-, technologie-, design- en conferentie-evenement met zo’n 400.000 bezoekers en een inmiddels legendarische reputatie. Het festival wordt 8-17 maart a.s. georganiseerd in Austin (Texas, VS).

New Dutch Wave, officiële partner van SXSW, organiseert voor de derde keer op rij een
handelsmissie die de innovatieve en creatieve industrie van Nederland gaat promoten. In 2019 staat SXSW mede in het teken van gezondheid en medische technologie.

Daarom heeft New Dutch Wave een Health & MedTech programma opgezet gericht op mensen en bedrijven uit de innovatieve Health sector van Nederland die graag inspiratie willen opdoen, samenwerkingspartners zoeken, of business willen ontwikkelen op de groeimarkt van digitale zorg. Het Health & MedTech track vindt plaats van 8–12 maart 2019. New Dutch Wave organiseert op 9 maart 2019 een eigen Health dag in het NDW-house.

In samenwerking met Netherlands Business Support Office (NBSO) Texas en Taskforce Healthcare (RVO | Rijksdienst voor Ondernemend Nederland) bestaat ook de mogelijkheid om voorafgaand aan het SXSW bezoek aan te sluiten bij een tweede handelsmissie.

Voor meer informatie: klik hier.