Alle grote databedrijven zijn bezig met Artificial Intelligence (AI). Denk hierbij  aan Google Deepmind, IBM Watson, Microsoft Azure en Baidu Tianzhi. De investeringen in AI stijgen enorm. Dat is niet voor niks. Algoritmes kunnen afbeeldingen, video’s, woorden, stemmen en gezichten inmiddels beter herkennen dan wij, mensen.

Artificial Intelligence wordt steeds beter in het doen van ‘zintuiglijke waarnemingen’ en in het begrijpen van voorbeelden, van zichzelf en van elkaar. AI komt overal beschikbaar en gaat in vrijwel ieder werkgebied zorgen voor ontwrichting. Hoe gaat dat er voor de zorg uitzien? Op woensdag 20 maart 2019 organiseert VvAA Business School de masterclass Artificial Intelligence in Slot Zeist.

Spreker

Dr. Nicky Hekster houdt zich bij IBM bezig met de toepassing van Big Data en de daarmee samenhangende Watson technologie op onze maatschappij, met name op onze gezondheidszorg. Hij was een van de eersten die in 2012 met deze technologie aan de slag ging en zo werd hij dé Watson Ambassador. Hij behandelt in deze masterclass de ins- en outs voor met name medisch specialisten.

Doelgroep

De masterclasses van VvAA Business School staan open voor alumni, huidige deelnemers aan de opleidingen én alle andere zorgverleners die geïnteresseerd zijn in ontwikkelingen binnen de zorgmarkt.

Meer informatie

Bezoek voor meer informatie de website van het event: klik hier.