dinsdag, juni 25, 2019

Het contentplatform van Mobile Doctors is gratis. Voor de artikelen op onze website hoeft u niets te betalen en onze apps zijn ook kosteloos te downloaden. Wij verdienen ons geld door het organiseren van events en onze Mobile Doctors Campus. 

Je vindt op Mobile Doctors eigenlijk geen advertenties, behalve als we met elkaar van mening zijn dat de geboden oplossing structureel iets bij kan dragen aan onze community van zorgvernieuwers.

Mobile Doctors bereikt inmiddels duizenden zorgvernieuwers. Dit zijn dus niet alleen Healthcare professionals, maar ook mensen buiten de zorg, die geïnteresseerd zijn in onze thema’s. Wanneer je een product of dienst hebt die interessant is voor onze doelgroep, neem dan contact op met onze redactie.

Meestal verwerken we dit in Advertorials. Deze artikelen zijn te herkennen aan een afwijkende opmaak, andere kleuren, het woord advertorial achter de titel en altijd de naam van het betreffende merk als bron. Om zo een duidelijk onderscheid te maken tussen deze stukken en onze journalistieke producties.

Contact informatie

Mobile Doctors Redactie

Orteliuslaan 750, 3528 BB Utrecht
Ruby Harteman   +31 (0)6 57323138

Email: info@mobiledoctors.nl

Wat is een Advertorial?

Advertorials zijn een soort advertenties, maar dan in de vorm van een artikelen. Soms kiezen bedrijven er voor om de stukken zelf te schrijven, maar het kan ook dat ze worden geschreven door de redactie van Mobile Doctors.

Branded Content hoek

Past wat jouw bedrijf doet bij de doelstellingen van Mobile Doctors? Dan is het wellicht interessant om eens te denken aan een Branded Content hoek op ons platform. Samen maken we relevante content en zorgen we voor bereik.

Meer weten over adverteren? Stuur ons een bericht!

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Onderwerp

Je bericht