Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Health Valley Partners on Tour bij Van Doorne

12 september 2018-15:00 - 18:00

Gratis

Health Valley organiseert op 12 september 2018 een Partners on Tour bijeenkomst samen met hun partner Van Doorne, een fullservice advocatenkantoor met een specifieke focus op Zorg & Life Sciences en technologie-gedreven transacties. Bij Van Doorne werken ruim 175 advocaten, notarissen en fiscalisten om dagelijks cliënten van juridisch advies te voorzien. Tijdens de bijeenkomst komen verschillende juridische kwesties aan bod die je mogelijk tegenkomt binnen jouw groeiende bedrijf of instelling. Je kunt een persoonlijk consult bij dit gerenommeerd en fullservice advocatenkantoor Van Doorne op de Zuidas in Amsterdam ontvangen.

Binnen de diverse specialismen kan gedacht worden aan vragen zoals:
– Zorg & Life Sciences regelgeving: Hoe zit het met jouw aansprakelijkheid jegens patiënten?
– IT-contractering: Waar moeten jouw overeenkomsten aan voldoen, niet alleen om je risico’s te beperken maar ook om (toekomstige) investeerders tevreden te stellen?
– Privacy en bescherming persoonsgegevens: Voldoet jouw bedrijf/instelling aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG; in het Engels GDPR)?
– Arbeidsrecht: Wat zijn belangrijke aspecten waar je op moet letten bij het opstellen van een arbeidscontract?
– Bescherming van intellectuele eigendom: Wat zijn de mogelijkheden om jouw idee of uitvinding te beschermen?
– Vennootschapsrechtelijke inrichting en financiering van de onderneming: Welke ondernemingsvorm is het meest geschikt voor jouw groeiende bedrijf?

Deelname is gratis, maar er is slechts plek voor 36 personen. Partners van Health Valley hebben voorrang bij de inschrijving. Voor meer informatie en aanmelden: klik hier.

Gegevens

Datum:
12 september 2018
Tijd:
15:00 - 18:00
Kosten:
Gratis

Locatie

Van Doorne
Jachthavenweg 121, Amsterdam

Organisator

Health Valley
Website:
http://www.health-valley.nl/