Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Limburg MEET(ing)

11 oktober 2018

Gratis

Tijdens de Limburg MEET(ing) op donderdag 11 oktober presenteren de initiatiefnemers van het innovatieprogramma LIME (LImburg MEet) – Gemeente Limburg, Zuyd Hogeschool, Universiteit Maastricht en de Brightland Campussen – de resultaten tot nu toe. LIME richt zich op een betere en efficiëntere zorg. Enerzijds door slim te meten en anderzijds door die data optimaal te analyseren en in te zetten voor verbetering.

Sociale innovatie en positieve gezondheid zijn speerpunten van de provincie Limburg. Daarom is LIME opgezet zodat de provincie Limburg, Zuyd Hogeschool, Universiteit Maastricht en de Brightland Campussen samen met zorgprofessionals, zorgvragers en het bedrijfsleven de zorg efficiënter en beter kunnen maken. De interactie middels co-creatie tussen bedrijfsleven, onderzoekers, studenten, zorgvragers en zorgprofessionals resulteert vaak in heel praktische oplossingen voor bestaande problemen.

LIME zet zich in binnen vier themagebieden, namelijk: Anders meten, Personal health train, Personalised wearables, Point of care.

Voor meer informatie: klik hier

Gegevens

Datum:
11 oktober 2018
Kosten:
Gratis
Website:
https://www.limeconnect.nl/nieuws/lime-meeting-2018/

Locatie

Brightlands Chemelot Campus
Urmonderbaan 22, Geleen

Organisator

LIME