Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Mobile Healthcare 2017

23 november 2017-09:00 - 18:00

mHealth: zorgdiensten en zorginformatie via een mobiel apparaat. Hierdoor kan de kwaliteit, doelmatigheid en toegankelijkheid van de gezondheidszorg worden verbeterd. De toenemende vraag naar persoonlijke zorg-op-maat en de roep om meer patiënt empowerment vragen om structurele paradigma verschuivingen in de zorg. Patiënten, zorgorganisaties, zorgverzekeraars en de overheid ontdekken de kansen van het mobiele kanaal. Voor een effectievere behandeling, efficiëntere werkwijzen afname van zorgkosten. Toch zijn er ook barrières die opschaling in de weg staan. O.a. financiering, wet- en regelgeving, cultuur en draagvlak bij zorgvrager en medische professionals, uniformering en standaardisatie.

Het Mobile Healthcare congres is uitgegroeid tot het grootste BeNeLux congres waarbij mHealth centraal staat. Teven is Mobile Healthcare en het jaarlijkse ontmoetingspunt van meer dan 650 belangrijke spelers uit de mHealth value chain. Het platform biedt een overzicht van best-practices van eHealth implementaties, visies en strategieën en het brengt de belangrijkste spelers uit de mHealth value chain bij elkaar. Tijdens het congres wordt besproken hoe we de barrières slechten en met welke oplossingen, voor een doorbraak in mHealthcare!

Op de agenda staan hands-on strategieën, succesvolle praktijkcases en het verkennen van uitdagingen en innovaties. Het nationale mHealth event is gratis toegankelijk voor iedereen werkzaam op management- of directieniveau in een zorginstelling (cure, care of GGZ) met patiënten of voor iedereen die werkzaam is als eerstelijns of tweedelijns zorgarts.

De volgende editie vindt plaats op 23 november 2017, meer informatie volgt snel.

Gegevens

Datum:
23 november 2017
Tijd:
09:00 - 18:00
Evenement Tags:
,
Website:
www.mobilehealthcare.nl

Organisator

Studiecentrum voor Bedrijf en Overheid
Telefoon:
040-2974980
E-mail:
klant@sbo.nl