Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Mobile Healthcare 2018

8 november 2018

Gratis

Mobile Healthcare is hét jaarlijkse ontmoetingspunt over digital health. Bijeen komen meer dan 1000 zorgprofessionals, directie en management, bestuurders en innovators die werkzaam zijn bij een zorginstelling, patiënten en aanbieders. Dit jaar vindt op 8 november 2018 de 7e editie van Mobile Healthcare, het grootste Benelux congres over mHealth, plaats in Utrecht.

Het event bestaat uit drie congressen: Mobile Healthcare – Data Driven Healthcare – OuderenzorgTECH. Als deelnemer kun je een eigen programma samenstellen en op één dag alledrie de congressen bezoeken. Het doel van Mobile Healthcare is het delen van kennis in de zorg. De congressen zijn bij voorinschrijving kosteloos toegankelijk voor bestuurders/directie en projectmanagers van (thuis)zorginstellingen, huisartsen en tweedelijns zorgartsen.

Programma

Technologische ontwikkelingen zorgen voor een enorm scala aan mogelijkheden om de zorg te verbeteren. De techniek is er, maar hoe kunnen we de mogelijkheden van eHealth/mHealth beter benutten en gezamenlijk opschalen? Hoe bouwen we aan een brug tussen eHealth/mHealth-ontwikkelingen en het gebruik ervan door de zorgverlener en patiënt? Dit vraagt om samenwerking op alle vlakken, flexibiliteit van alle betrokkenen binnen het zorglandschap en om een financieringsstructuur die dit ondersteunt. Tijdens het congres hoor je visionairs en praktijkervaringen bij het implementeren van eHealth middelen en toepassingen. Benieuwd naar de rest van het programma? Bekijk het op de website.

Sprekers

Op het congres zullen meer dan 90 sprekers aanwezig te zijn om je te inspireren over implementatie en de stappen die nodig zijn om de voordelen van digitale innovaties en mobiele technologie te realiseren. Van die 90 sprekers zijn drie keynotes: Matt Stanton (Executive Director, Digital Health, Cleveland Clinic USA), Laura Madsen (auteur van de bestseller Data Driven Healthcare en Director Enterprise Analytics, Children’s Hospitals and Clinics of Minnesota) en Prof. dr. Marcel Levi (CEO van het gerenommeerde University College London Hospitals (UCLH)).

Andere sprekers zijn onder andere dr. Lies van Gennip, directeur van Nictiz, Simone Cammel, datawetenschapper bij het LUMC, Johan Krijgsman, Coördinerend inspecteur eHealth, Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd en Nico van Meeteren, executive director Health~Holland. Benieuwd naar de andere sprekers? Bekijk het op de website.

Voor meer informatie en aanmelden: klik hier

Gegevens

Datum:
8 november 2018
Kosten:
Gratis
Website:
https://www.mobilehealthcare.nl/

Locatie

Media Plaza & Super Nova
Jaarbeurs, Entree Oost, Utrecht

Organisator

Mobile Healthcare