Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

My Circle of Life @ Dutch Design Week 2017

25 oktober 2017-11:00 - 19:00

Op woensdag 25 oktober tijdens Dutch Design Week 2017 staat het Natlab in Eindhoven in het teken van Design Research & Innovation Festival DRIVE. U CREATE presenteert hier in het Future Health track het dagprogramma ‘My Circle of Life’. Vanuit het perspectief van de gebruiker kijken bezoekers naar de toekomst van zorg en welzijn, waarin gezond opgroeien, gebalanceerd leven, gelukkig oud worden en waardig sterven centraal staan.

Technologie lijkt een van de belangrijkste middelen voor vernieuwing en innovatie in zorg en welzijn. Het vergroten van efficiëntie en effectiviteit staat bij de ontwikkeling hiervan vaak voorop, maar er is nog geen ontwerp-criterium dat zorgdraagt voor de gebruikerservaring of ‘empathische kwaliteit’ van de oplossingen. Bij het vernieuwen van processen en systemen in de zorg om deze meer om de gebruiker te laten draaien, is ‘empatisch ontwerpen’ hard nodig.

Experts uit zorg en welzijn en de creatieve industrie nemen bezoekers mee in het ontwerpen van zorg en welzijn met de gebruiker in het centrum. Het programma bestaat uit vier sessies, elk gericht op één van de vier levensfasen: gezond opgroeien, gebalanceerd leven, gelukkig oud worden en waardig sterven. De sessies duren een uur en vinden plaats op woensdag 25 oktober tussen 10:00 en 16:00.

Gegevens

Datum:
25 oktober 2017
Tijd:
11:00 - 19:00
Website:
https://ucreate-weconnect.nl/save-the-date-my-circle-of-life-ddw-2017/

Organisator

U CREATE
Telefoon:
06 38 76 32 65
E-mail:
info@ucreate.nl
Website:
www.ucreate-weconnect.nl