Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

My Circle of Life 2018 | Waardig Sterven

3 oktober 2018

€165

We leven langer en misschien ook wel gelukkiger dan ooit. Maar met een langer leven komt ook een langer einde van het leven. Dat kunnen en willen we niet op zijn beloop laten. Het organiseren van hulp van naasten en het bespreekbaar maken van lastige onderwerpen zijn dingen die we in deze periode graag zo makkelijk mogelijk maken. Zodat alle energie die er nog is kan gaan naar het delen van de spaarzame momenten samen.

MET JE NAASTEN DE LAATSTE PERIODE ZINVOL INVULLEN

Programma

De zorg van de toekomst helpt ons gelukkig gezond te blijven. In de laatste fase van het leven, willen we de tijd die we hebben vooral waardig doorbrengen. En dat vereist een verandering in het denken over zorg. Die verandering kunnen we alleen voor elkaar krijgen door samen te werken. Dokters met designers, onderzoekers met patiënten en beleidsmakers met inwoners.

Waardig Sterven brengt de expertise van dokters & designers op 3 oktober 2018 bij elkaar. De dokter die alles weet van het verlenen van de juiste zorg en de designer die alles weet van het vertalen van die zorg naar producten of diensten waar jij zelf iets mee kan.

My Circle of Life 2018

Waardig Sterven is een van de vier conferenties in My Circle of Life 2018. Voor Gelukkig Oud Worden, vonden in 2018 ook de conferenties Gezond Opgroeien (7 februari), Gebalanceerd Leven (18 april) en Gelukkig Oud Worden (27 juni) plaats.

Voor meer informatie en aanmelden: klik hier

Gegevens

Datum:
3 oktober 2018
Kosten:
€165
Website:
https://ucreate-weconnect.nl/waardig-sterven-2018/

Locatie

Jaarbeurs Innovation Mile
Jaarbeursplein 6, Utrecht

Organisator

U CREATE
Telefoon:
06 38 76 32 65
E-mail:
info@ucreate.nl
Website:
www.ucreate-weconnect.nl