Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Seminar Digitale Transformatie (in de zorg)

13 september 2018-09:00 - 13:30

Gratis

Op donderdag 13 september organiseert TrueLime samen met Kentico een gratis seminar voor iedereen die te maken heeft met de digitale transformatie van zijn organisatie. Ben je al aardig op weg met jouw organisatie en ben je benieuwd naar goede praktijkvoorbeelden en tips óf heb je ondersteuning nodig? Tijdens het Seminar: Digitale transformatie (in de zorg) komt dit allemaal aan bod!

Het seminar vindt plaats in Bar Beton CS Utrecht tussen 9:00 – 13:30 uur. Vragen die centraal staan tijdens de seminar gaan over de grote trends in de zorgmarkt en wat de rol/impact van digitale transformatie hierin is:

  • Op welke manier kunnen healthcare bedrijven hiermee omgaan en hoe organiseer je (disruptieve) innovatie?
  • Wat is de digitale journey van Mediq en hoe transformeert deze medische wholesaler haar business model middels digitale innovaties?
  • Hoe is het Radboudumc een digitale transformatie ondergaan en wat is hun digitale strategie?
  • En hoe kom je van een strategie tot een roadmap en de realisatie van een succesvol digitaal platform?
Programma

Het programma bestaat uit een aantal sessie door verschillende sprekers. Deze dag is ook bedoeld om informatie, kennis en ervaringen uit te wisselen met andere organisaties.

Sprekers

Adri Kraa is Group Director Digital voor Mediq en leidt de digitale bedrijfstransformatie voor dit mondiale bedrijf in de gezondheidszorg. Zijn belangrijkste focus ligt op het aanjagen van “next horizon innovation”: het verkennen van zakelijke kansen van ontwrichtende technologieën en het lanceren van waardegedreven zorgvoorstellen via eHealth-innovaties.

Bruno van der Laar, Adviseur Online bij het Radboudumc, laat in zijn sessie zien wat de digitale strategie van het Radboudumc is en hoe dit bijdraagt aan een persoonsgericht en innovatief ziekenhuis.

Astrid Leeman heeft gewerkt als Product Owner binnen een Scrumteam dat software ontwikkelde voor grote beroeps- en brancheorganisaties en daarvoor als klant- en projectmanager in de IT. Binnen TrueLime helpt zij klanten bij het traject dat voorafgaat aan de ontwikkeling van een online platform of een deelfunctionaliteit daarvan.

Gratis registratie

Voor meer informatie en registratie: klik hier

Gegevens

Datum:
13 september 2018
Tijd:
09:00 - 13:30
Kosten:
Gratis

Locatie

Bar Beton Utrecht Centraal

Organisatoren

TrueLime
Kentico