Laden Evenementen
Zoek Evenementen

Evenementen weergave navigatie

Aankomende Evenementen

Evenementen Lijst navigatie

oktober 2017

My Circle of Life @ Dutch Design Week 2017

25 oktober-10:00 am - 6:00 pm

Op woensdag 25 oktober tijdens Dutch Design Week 2017 staat het Natlab in Eindhoven in het teken van Design Research & Innovation Festival DRIVE. U CREATE presenteert hier in het Future Health track het dagprogramma ‘My Circle of Life’. Vanuit het perspectief van de gebruiker kijken bezoekers naar de toekomst van zorg en welzijn, waarin gezond opgroeien, gebalanceerd leven, gelukkig oud worden en waardig sterven centraal staan. Technologie lijkt een van de belangrijkste middelen voor vernieuwing en innovatie in zorg…

Meer weten »
november 2017

MIC, IT’S transforming healthcare!

2 november - 3 november
NH Conference Centre Koningshof, Locht 117
Veldhoven, Nederland
+ Google Maps
€425

MIC is het grootste congres op Zorg en ICT gebied en wordt elke 2 jaar georganiseerd in Nederland. Het congres trekt bezoekers, die allen op de één of andere manier betrokken zijn bij ICT in de zorg.

Meer weten »

NRC Live: Zorgtechnologie

2 november-9:30 am - 7:00 pm
Spant, Doctor Abraham Kuyperlaan 3
Bussum, Nederland
+ Google Maps
€299

Leer tijdens NRC Live van koplopers hoe je digitale technologie zo kunt inzetten dat het écht van waarde is voor de patient. Met voorbeelden van een virtueel hartcentrum, deep learning voor medical imaging, blended care in de GGZ, thuismonitoring van hoog-risicopatiënten en veilige data-uitwisseling in de zorg.

Meer weten »

Masterclassreeks Value Based Healthcare

6 november-5:00 pm - 7:00 pm
Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum, Zeist, Nederland + Google Maps
€2195

Tijdens deze masterclassreeks worden resultaten uit wetenschap en praktijk rondom Value Based Health Care (VBHC) aan elkaar gekoppeld. Je krijgt uitgebreid inzicht in hoe je met behulp van patiëntrelevante uitkomstindicatoren op een patiëntgerichte manier aan de verbetering van kwaliteit en transparantie van zorg kunt werken.

Meer weten »

Nationale eHealth Congres

10 november-8:30 am - 5:00 pm
Congrescentrum Galgenwaard, Herculesplein 241
Utrecht, Nederland
+ Google Maps
€345

Op 10 november 2017 organiseert de Guus Schrijvers Academie het 7e Nationale eHealth Congres in Utrecht. Tal van actuele onderwerpen rond eHealth en innovatieve voorbeelden en voorstellen uit binnen- en buitenland zullen die dag de revue passeren.

Meer weten »

eHealth Convention: Innovation in cure, care & technology

14 november-8:00 am - 5:00 pm
Amsterdam, + Google Maps

Een interactieve congresdag met in totaal zo’n 25 sessies van interviews, presentaties, debatten en een info-lounge met live demo’s van innovaties. In 2016 door Accreditatie Bureau Algemene Nascholing (ABAN) voor 5 punten geaccrediteerd.

Meer weten »

Mobile Healthcare 2017

23 november-8:00 am - 5:00 pm

mHealth: zorgdiensten en zorginformatie via een mobiel apparaat. Hierdoor kan de kwaliteit, doelmatigheid en toegankelijkheid van de gezondheidszorg worden verbeterd. De toenemende vraag naar persoonlijke zorg-op-maat en de roep om meer patiënt empowerment vragen om structurele paradigma verschuivingen in de zorg. Patiënten, zorgorganisaties, zorgverzekeraars en de overheid ontdekken de kansen van het mobiele kanaal. Voor een effectievere behandeling, efficiëntere werkwijzen afname van zorgkosten. Toch zijn er ook barrières die opschaling in de weg staan. O.a. financiering, wet- en regelgeving, cultuur…

Meer weten »
februari 2018

EVENT: Innovation for Health 2018

1 februari 2018
WTC Rotterdam, Beursplein 37
Rotterdam, Nederland
+ Google Maps
€85 - €335

Op 1 februari 2018 vindt Innovation for Health plaats in het WTC Rotterdam. Innovation for Health is in korte tijd uitgegroeid tot een vooraanstaande conferentie met meer dan 800 vooraanstaande sleutelfiguren en opinieleiders binnen de Nederlandse Life Sciences en Health sector.

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen