dinsdag, juni 25, 2019

Mobile Doctors is initiatief van VvAA. 

Zoals negentig jaar geleden de automobiel van grote invloed was op de productiviteit van de zorgprofessional, zo heeft de digitalisering een enorme impact op de zorgprofessional van vandaag. Ook nu wil VvAA voor onze leden, maar ook zeker voor iedereen die nog niet bekend is met VvAA, het zakelijk kompas leveren om optimaal te kunnen profiteren van de mogelijkheden die met deze innovaties worden geboden.

Mobile Doctors gelooft dat we samen de kwaliteit van de zorg kunnen verbeteren. Dit doen we door een plek te creëren waar zorgvernieuwers elkaar kunnen inspireren om praktische digitale toepassingen te beoordelen, te implementeren, verder te ontwikkelen en kennis rond deze innovaties met elkaar te delen.

Mobile Doctors biedt zowel online als offline een platform, waar zorgvernieuwers op het gebied van Innovatie, Communicatie & Digitalisering hun verhaal met elkaar kunnen delen.

Veranderingstrajecten op het gebied van Innovatie, Communicatie & Digitalisering zijn vaak kennisintensief en daarom bieden we producten en diensten aan die zorgvernieuwers hierbij helpen. Denk aan (online) Masterclasses, Kennissessies, Discussiepanels, Onderzoeken en Whitepapers. Hierbij scheiden we praktisch van niet direct toepasbaar en helpen we je verder.

Bekijk onze promo video!

LAATSTE POSTS

Vijf Vragen Aan: ‘Digitalisering maakt samen beslissen over gezondheid makkelijker’

Elke week stellen wij een zorgvernieuwer vijf scherpe vragen. Door ons te beperken tot die vijf vragen, ‘dwingen’ we de spreker na te denken...