dinsdag, mei 21, 2019

Mobile Doctors is een initiatief van de VvAA. Wij geloven dat we samen de kwaliteit van de zorg kunnen verbeteren. Dit doen we door een plek te creëren waar zorgvernieuwers elkaar kunnen inspireren om praktische digitale toepassingen te beoordelen, te implementeren, verder te ontwikkelen en kennis rond deze innovaties met elkaar te delen.

Het is onze ambitie om zorgvernieuwers op het gebied van Innovatie, Communicatie & Digitalisering te verbinden met diegene die aan willen sluiten. Dit doen we vanuit overtuiging dat we op deze wijze met elkaar de kwaliteit van de zorg in Nederland kunnen verbeteren.

Contactgegevens

Mobile Doctors Redactie

Orteliuslaan 750, 3528 BB Utrecht
Ruby Harteman +31 (0)6 57323138

E-mail: redactie@mobiledoctors.nl

Over de redactie

De redactie is tijdens kantooruren van maandag tot vrijdag bereikbaar via Ruby Harteman. Wij streven ernaar alle vragen naar het algemene e-mailadres binnen 24 uur te beantwoorden.

Mobile Doctors gelooft dat we samen de kwaliteit van de zorg kunnen verbeteren. Dit doen we door een plek te creëren waar zorgvernieuwers elkaar kunnen inspireren om praktische digitale toepassingen te beoordelen, te implementeren, verder te ontwikkelen en kennis rond deze innovaties met elkaar te delen.

Mobile Doctors biedt zowel online als offline een platform, waar zorgvernieuwers op het gebied van Innovatie, Communicatie & Digitalisering hun verhaal met elkaar kunnen delen.

Omdat we goed begrijpen dat Veranderingstrajecten op het gebied van Innovatie, Communicatie & Digitalisering vaak kennisintensief zijn, bieden we producten en diensten aan die zorgvernieuwers helpen deze transitie. Denk aan (online) Masterclasses, Kennissessies, Discussiepanels, Onderzoeken en Whitepapers. Hierbij scheiden we praktisch van niet direct toepasbaar en helpen we je verder.

Als je actief dan wel passief mee wilt doen, deel je onze ambitie om de zorg te verbeteren. Samen zoeken we deze verbetering op het snijvlak van Innovatie, Communicatie & Digitalisering. Je mag komen halen, maar wilt zeker ook brengen. Je verkiest samenwerken, delen en versnellen boven het afschermen van kennis.

Doelgroep:
– geïnteresseerden in (zorg) innovatie
– zorgprofessionals
– designers
– technici
– overheid
– universiteiten/hogescholen
– studenten

Producten en diensten:
– (online) masterclasses
– kennissessies
– Discussiespanels
– Onderzoeken
– Whitepapers
– Inspirerende (video) content
– Mobile Doctors Live!
– eSkills

VvAA opereert al ruim 90 jaar als ledenorganisatie en dienstverlener in het hart van de gezondheidszorg. Voor elke beroepsgroep, zelfstandig of in dienstverband, van student tot gepensioneerd. Wij zijn er voor u en ruim 117.000 andere medici, paramedici, (para)medisch studenten en zorginstellingen. (http://www.vvaa.nl/)

VvAA heeft één opdracht: het leveren en ontwikkelen van die producten en diensten die zorgprofessionals nodig hebben om financieel en professioneel gezond te werken en te leven. Daarbij is iedere specifieke situatie het uitgangspunt en staat uw belang altijd voorop. Nieuwe omstandigheden, in deze tijd aan de orde van de dag, zijn voor ons bekend terrein: diensten (advies) en producten / verzekeringen.

VvAA telt 117.000 leden. Daarnaast bereikt Mobile Doctors wekelijks enkele duizenden zorgvernieuwers.

Dit doen we via het Mobile Doctors platform, mailings, social kanalen en fysieke bijeenkomsten.

Wil je het logo van Mobile Doctors ergens vermelden? Neem contact op met de redactie om dit af te stemmen.

TIP: Logo opslaan? Rechter muisknop, opslaan als..

Mobile Doctors-1

Doctorpreneur Award:
– http://www.ouderenjournaal.nl/flevoland/doctorpreneur-award-voor-ziekenhuisapotheker/
– http://www.mijnantonius.nl/15429/ziekenhuisapotheker-antonius-valt-in-de-prijzen/
– http://www.changinghealthcare.nl/award-doctorpreneur-naar-joris-arts/
– https://www.vvaa.nl/voor-leden/nieuws/doctorpreneur
– http://www.sneekernieuwsblad.nl/nieuws/43502/ziekenhuisapotheker-wint-doctorpreneur-award/
– http://www.joustercourant.nl/nieuws/44497/ziekenhuisapotheker-antonius-valt-in-de-prijzen/
– http://www.headlines.nl/13325809/Ziekenhuisapotheker-wint-Doctorpreneur-Award/

Mobile Doctors Live x AIOS upgrade:
http://www.medischcontact.nl/Actueel/Federatienieuws/Federatiebericht/150970/Genomineerden-Opleidingsprijs-2015-bekend.htm