dinsdag, juli 17, 2018

Heb je een innovatief idee waarmee je de zorg wilt verbeteren? Wij helpen je graag om jouw idee tot wasdom te brengen. We bieden verschillende onderzoeksmogelijkheden en stellen daarbij ons brede netwerk van zorgvernieuwers graag ter beschikking.

Case: Voor een medisch specialist onderzochten we in hoeverre er behoefte is aan een ‘veilige’ whatsapp voor de zorg. Gebruiken veel zorgprofessionals whatsapp? Zijn ze zich bewust van de privacy gevaren? En is de doelgroep eigenlijk wel bereid om te investeren in een betaalde communicatiedienst?

Workshops

Wij geloven in de kracht van diversiteit. Tijdens de workshop brengen we verschillende zorgvernieuwers bij elkaar die vanuit hun eigen perspectief een bijdrage kunnen leveren aan de ontwikkeling van jouw idee.

Wat zou er bijvoorbeeld gebeuren als je een tandarts, kaakchirurg, digital health startup, designer, innovator en organisatiedeskundige laat nadenken over de toekomst van de tandartspraktijk?

Online research panel

VvAA heeft meer dan 117.000 leden die actief zijn in de Nederlandse gezondheidszorg. Een deel (circa 10.000) van deze zorgprofessionals werkt graag mee aan online onderzoek.

Wil je je business case valideren of onderzoeken in hoeverre er behoefte is aan het idee dat je hebt? Met het Mobile Doctors Research Panel zoeken we dat graag voor je uit!

Case Toekomst van de tandarts

Interesse? Neem contact met ons op!

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Onderwerp

Je bericht